Start Stars Hot News! Novi spisak ljubavnika Angeline Jolie: Leonardo DiCaprio, Colin Farrell, Timothy Hutton…

Novi spisak ljubavnika Angeline Jolie: Leonardo DiCaprio, Colin Farrell, Timothy Hutton…

SHARE

Detalji iz dugoočekivane knjige Andrewa Mortona “Angelina: An Unauthorized Biography” ponovno su počeli isplivavati na površinu. Nakon što je književnica Jenny Paul, autorka knjige “Brad Pitt and Angelina Jolie: The True Story”, napisala da je Angelina Jolie bila ljubavnica oženjenog Micka Jaggera i Ralpha Fiennesa, sada pak Morton tvrdi da ima pouzdane informacije da se nevenčana supruga Brada Pitta spetljala s Leonardom DiCaprijem, Colinom Farrellom i Timothyjem Huttonom.

Naime, kako piše Morton, autor kontroverzne biografije Lady Di, Timothy Hutton i David Duchovny, na setu za film “Playing God”, borili su se za naklonost Angeline, a navodno je upravo Hutton uspeo zavesti tada mladu glumicu. Takođe, zaljubljena Angelina zbog njega je čak upisala tečaj bubnjanja samo kako bi ga impresionirala.

Kada je u pitanju Leonardo DiCaprio, Angelina je s njim navodno provela noć u njegovom hotelskom apartmanu, a kasnije se pohvalila prijateljima kako su se seksali. Ipak, o odnosu s Colinom Farrellom nikad nije pričala iako Morton tvrdi da je on tokom snimanja “Alexandera” bio zaljubljen u nju, ali i da su proveli nekoliko noći zajedno.

OSTAVI KOMENTAR