Start Stars Hot News! Novi skandal: Miley Cyrus pretila svom tati na tviteru!

Novi skandal: Miley Cyrus pretila svom tati na tviteru!

SHARE

Miley at CenterStaging studios

Nakon što je objavljeno da se Mileyini roditelji razvode, odmah su se pojavile glasine da pevačica i glumica nije u dobrim odnosima sa svojim tatom, a njen novi ispad to potvrđuje!

Naime, Miley je na svom tviter nalogu objavila njenu fotografiju s jednom ženom, a uz nju je priložila i preteću poruku koja glasi: “Billy Ray Cyrus, s obzirom da ne odgovaraš na moje SMSove, dajem ti sat da kažeš istinu ili ću je ja reći svima umesto tebe”. Žena koja se nalazi na slici u međuvremenu je identifikovana kao glumica Dylis Croman, koja je sa Billy Rayom radila na mjuziklu Čikago prošle godine! Američki mediji odmah su protumačili ovo kao znak da su Billy Ray i Dylis bili u vezi!

Mileys-deleted-tweet.

Miley je fotografiju, koja je nastala 19. novembra ekspresno obrisala a onda je samo par minuta kasnije napisala: “Šta se desilo? Moj tviter se čudno ponašao!” Iako je ona pokušala da ovaj svoj ispad okarakteriše kao grešku tvitera, jasno je da je za to nemoguće okriviti ovu društvenu mrežu. Takođe, fanovi znaju da je Miley i ranije na sličan način napada svog tatu. Pre dve nedelje, kad je objavljeno da se Billy Ray i Tish razvode, Miles mu je poslala poruku na tviteru koja glasi: “Pošto tvoj telefon i e-mail očigledno ne rade, da li hoćeš da ovde pričamo?”

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR