284
Novi preokret: Miley i Liam ipak i dalje zajedno

Novi preokret: Miley i Liam ipak i dalje zajedno

284
SHARE

miley

Miley Cyrus viđena je juče u Los Anđelesu sa svojim vereničkim prstenom na ruci, što ide u prilog novim glasinama da su ona i Liam Hemsworth i dalje zajedno.

Uprkos nedavnim glasinama da su Liam i Miley definitivno stavili tačku na svoju vezu, magazin People piše da se pevačica ponovo pojavila u javnosti sa vereničkim prstenom, te da su glasine o raskidu veridbe netačne. Dvadesetogodišnja zvezda, koja će ovih dana lansirati svoj novi singl “We Can’t Stop”, izgledala je opušteno i srećno na ulicama Los Anđelesa, i čini se da je glasine koje je magazin Us Weekly objavio nedavno, ni malo ne dotiču. Nove informacije ukazuju da su i ona i Liam sada bolje i da su uspeli da prevaziđu krizu u vezi. “Oni i dalje žive zajedno, ali ne planiraju venčanje. I dalje moraju da rade na svojoj vezi, ali otkad su odlučili da odlože venčanje, bolje im je. Pod manjim su pritiskom i Miley sada može da se fokusira na svoju muziku”, kaže izvor.
Liam je takođe ove nedelje viđen u javnosti, dok je išao u teretanu, i kao i njegova verenica izgledao je veselo i raspoloženo, da bi potom otišao u njenu kuću. Par se verio prošlog leta nakon što su se upoznali 2009. godine. Glasine o krizi u vezi pojavile su se u februaru, kada je Liam navodno prevario Miley sa glumicom January Jones. Spekulacije o tome da su odložili venčanje, koje je trebalo da se održi ovog leta, pojačao je i Mileyin otac Billy Ray Cyrus, koji je priznao da ne zna da li će Miley i Liam stići do oltara.

Izvor: Life Content

15 KOMENTARA

  1. Ma boli me ba briga jesul više zajedno ili nisu.SVAKI DAN MILEY I LIAM NISU U VEZI PA ONA NISU.NEK IDU VIŠE U VRAGA -.-

  2. Nije to nikakav preokret ! Nego mediji izmisljaju gluposti pa su sada kao ‘ponovo zajedno’ a bili su verovatno sve vreme !

  3. Postali su dosadni,prvo su raskinuli,pa su se pomirili… :/
    Odlucite se vise… -_-”
    A bilo bi mi drago da su zajedno… :D

  4. Prelepa je ona,i sve je to lepo.Ali zasto je morala da se upropasti takvom frizurom.Sto jest jest.Mozda tako voli.Ali ako je to uradila bezveze onda mislim da bi ponovo trebalo da je pusti.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.