Start Stars Hot News! Novi preokret: Miley i Liam ipak i dalje zajedno

Novi preokret: Miley i Liam ipak i dalje zajedno

SHARE

miley

Miley Cyrus viđena je juče u Los Anđelesu sa svojim vereničkim prstenom na ruci, što ide u prilog novim glasinama da su ona i Liam Hemsworth i dalje zajedno.

Uprkos nedavnim glasinama da su Liam i Miley definitivno stavili tačku na svoju vezu, magazin People piše da se pevačica ponovo pojavila u javnosti sa vereničkim prstenom, te da su glasine o raskidu veridbe netačne. Dvadesetogodišnja zvezda, koja će ovih dana lansirati svoj novi singl “We Can’t Stop”, izgledala je opušteno i srećno na ulicama Los Anđelesa, i čini se da je glasine koje je magazin Us Weekly objavio nedavno, ni malo ne dotiču. Nove informacije ukazuju da su i ona i Liam sada bolje i da su uspeli da prevaziđu krizu u vezi. “Oni i dalje žive zajedno, ali ne planiraju venčanje. I dalje moraju da rade na svojoj vezi, ali otkad su odlučili da odlože venčanje, bolje im je. Pod manjim su pritiskom i Miley sada može da se fokusira na svoju muziku”, kaže izvor.
Liam je takođe ove nedelje viđen u javnosti, dok je išao u teretanu, i kao i njegova verenica izgledao je veselo i raspoloženo, da bi potom otišao u njenu kuću. Par se verio prošlog leta nakon što su se upoznali 2009. godine. Glasine o krizi u vezi pojavile su se u februaru, kada je Liam navodno prevario Miley sa glumicom January Jones. Spekulacije o tome da su odložili venčanje, koje je trebalo da se održi ovog leta, pojačao je i Mileyin otac Billy Ray Cyrus, koji je priznao da ne zna da li će Miley i Liam stići do oltara.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR