Start Stars Hot News! Novi napad na One Direction: “Svi oni su verovatno zaljubljeni u momke”

Novi napad na One Direction: “Svi oni su verovatno zaljubljeni u momke”

SHARE

Liam Payne, Zayn Malik, Niall Horan, Harry Styles, Louis Tomlinson

Boy George ponovo je stao na žulj fanovima One Directiona, izjavivši kako je vrlo verovatno da su svi članovi benda potajno zaljubljeni u momke!

Legendarni muzičar koji se proslavio pre oko 30 godina govorio je za časopis Daily Star, gde je istakao kako ga ni najmanje ne zanima kakvu muziku stvaraju Niall, Zayn, Louis, Liam i Harry. “Ne bih znao ko su oni ni kad bi mi pali na glavu”, kaže George. “Stariji sam od njih, trebalo bi da mi ukazuju poštovanje. Kuliram sve što kažu, ali sam morao da iznerviram njihove fanove.” On kaže da se sjajno zabavljao vređajući Directionere koji su ga napali jer je tvrdio kako članovi benda nisu hteli da se slikaju s njegovom nećakom. “Stvarno sam se dobro smejao svađajući se One Direction fanovima cele noći. Rekao sam neke užasne stvari, ali uživao sam.”

Eleven Paris Store Opening Party

On ističe i da će mnoge Directionerke biti razočarane, jer tvrdi da svi momci imaju želju da budu u vezi sa muškarcima! “Velike su šanse da su One Direction gej”, dodao je legendarni muzičar. “Mislim da smo svi pomalo biseksualni, tako da su velike šanse da oni vole i momke i devojke. Oni su zvezde, pa je to i za očekivati, zar ne? Bio bih razočaran da nije tako.”

Autor: Life Content
FOTO: FAME, TANJUG

OSTAVI KOMENTAR