699
Novi incident: Justin Bieber ponovo upao u klub za starije od 21...

Novi incident: Justin Bieber ponovo upao u klub za starije od 21 godine, pljuvao DJa!

699
SHARE

b585

Kako prenosi TMZ, Justin Bieber je i po treći put ove godine ušao u klub namenjen samo starijima od 21 godine, gde je napravio novi incident ispljuvavši jednog čoveka.

Lokalni DJ navodno je pokušao da u tom klubu uslika Justina, a mladi pevač reagovao je vrlo neprimereno. “Dva Justinova izbacivača su mi prišla i rekla mi kako sam hteo da slikam Biebera”, objašnjava DJ. On dodaje kako se Justin uplašio toga da ga neko ne snimi u klubu za starije od 21 godinu jer on ima samo 19, kao i da mu je oteo telefon i utvrdio da na njemu ipak nema kompromitujućih slika. Po rečima DJa, Justinu to nije bilo dovoljno, pa umesto da se izvini, opsovao mu je majku, oca, njega i zatim ga pljunuo u lice!

Iz Bieberovog tima demantuju ove navode i tvrde kako je ovo primer još jedne osobe koja pokušava da na lak način izvuče novac od Justina.
Autor: Life Content

144 KOMENTARA

  1. a esi odslusala the last time i radioactive, e nasla sam jutros neku Zakarijevu sliku i pocela sam da msm da moja prva ikada simpa koja je iz obdanista potseca i lici malo na Zakarija jer sve vreme gledam Zakarija i primecujem nesto poznato i pomislih da lici na tog decka a kol’ko se secam njegov otac je neki bogatas msm tako sam mislila ali zamisli da je tako jao bilo bi strava brt on se zove Rastko to mi prva simpa bila a on nije bio zaljubljen u mene a ja ga sve jurila ahahahahahahaha

  2. hahahhhahahhaahahaaahhahaahahahahaa a jadna ti hahahahaha pa to je bas kul moja prva simpa iz vrtica je gabor a lozila sam je i tad na jednog zato sto je bogat haaaaahahhjajajajjjaj

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.