245
Novi član porodice: Zayn i Perrie usvojili preslatko mače!

Novi član porodice: Zayn i Perrie usvojili preslatko mače!

245
SHARE

zayn perrie

Zayn Malik i Perrie Edwards odvažili su se na značajan korak i proširili svoju porodicu. Naravno, ne radi se o bebi: slavni par usvojio je jedno preslatko mače.

Pevačica grupe Little Mix objavila je ove vesti na svom nalogu na Twitteru, uz preslatku fotografiju na kojoj sa svojim budućim mužem drži njihovog novog ljubimca.
“Pozdravite novog člana naše porodice, Pradu”, stoji uz fotografiju, a ubrzo je Perrie objavila i kratak video na kojem je, kako je napisala, imala trenutak kao iz filma “Despicable Me”.
Izgleda da se Perrie i Zayn, koji su se verili u avgustu, trude da maksimalno iskoriste slobodno vreme i posvete se jedno drugom, otkako je pevač 1Dja sa svojim bendom okončao Take Me Home turneju.

Autor: Life Content
Foto: Twitter

16 KOMENTARA

  1. awww… Preslatko <33 I ja bih voljela imati ovakvu mačku… Zayn i Perrie mi izgledaju tako slatko na ovoj slici. Trebali su nazvati mačku Zerrie <333

  2. She is so fluffy,I am gonna die.She is so fluffy!Hahahahahaha.Veoma smesan video.Inace preslatki su i oni i mace.

  3. ZERRIEEEEEE! KOJA JE SREĆNICA TA MAČKA JAO JAO JAO KAKO JE LEPA , OĆU JA TAKVO MAČENCE!!!!!! BAŠ BIH VOLELA KADA BI ZAYN PUŠTIO SVOJU LEPU KOSU DA PORASTE NEŠTO MI JE TAKO LEPŠI, ZAR NE?

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.