Start Stars Hot News! Novi album Selene Gomez: O Justinu sve najbolje!

Novi album Selene Gomez: O Justinu sve najbolje!

SHARE

Selena Gomez nema nameru da u svojim novim pesmama kaže ijednu ružnu reč o svom bivšem dečku Justinu Bieberu, već želi da njen dugoočekivani album ostavi veseo utisak, kaže njen producent.

Dok svi sa nestrpljenjem očekuju novi album Selene Gomez, na kojem pevačica trenutno naporno radi, mediji pišu da joj je kao inspiracija za nove pesme poslužila nedavno okončana veza sa Justinom Bieberom. Ipak, Selenin producent Jason Evigan tvrdi da Justin nema razloga za brigu, jer njegova bivša devojka nema nameru da na negativan način peva o njihovom odnosu.
“Selena nije želela da previše spominje Justina u svojoj muzici i svakako nije želela ništa negativno da kaže o njemu. Nije čak ni planirala da piše pesme posvećene Justinu. Ipak, pesma ‘Rule The World’, nakon snimanja zvučala je kao da govori upravo o tome. Mislim da je bila malo iznemirena zbog toga jer nije želela da pesme govore o raskudu, već je htela da utiče na njene obožavateljke i da im poruči da budu snažne ukoliko se nađu u sličnoj situaciji. Ona želi da album bude pozitivan i veoseo, kao što je i ona sama. Mislim da će ovo biti sjajna godina za nju”, rekao je Jason za MTV News. Ovaj producent trenutno je zauzet i radom na novom albumu Demi Lovato. Rekao je i da nije lako kada sarađuje sa Disney glumicama. “Teško je jer želite da napravite muziku koja će se dopasti 15-godišnjim devojkama, ali i onima koje idu na fakultet i osobama u dvadesetim godinama. Nije lako napisati takvu pesmu”, kaže Jason.

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR