329
Novi album Katy Perry stiže 22. oktobra!

Novi album Katy Perry stiže 22. oktobra!

329
SHARE

The Smurfs 2 - Los Angeles Premiere

Fanove Katy Perry obradovaće vest da sjajna pevačica za manje od tri meseca izbacuje album “Prism”, koji će imati težak zadatak da nadmaši uspeh njenog prethodnog muzičkog projekta.

Katy-Perry-072913-1

Katyin prijatelj Tarek Chamma postavio je noćas na svoj instagram nalog fotku na kojoj vidimo kamionsku prikolicu gde piše “Katy Perry, Prism, 22.10.2013.” a u potpisu slike stoji “Nov album moje drugarice je najavljen.” Katy se kasnije i sam oglasila, objasnivši da pomenuti kamion kruži širom Amerike, kao i da će onaj retvitovati slike svih fanova koji uspeju da ga snime! Nažalost, o samom albumu ne znamo mnogo, osim da se priča kako će prvi singl biti nazvan “Rainbow.”

Autor: Life Content

21 KOMENTARA

  1. Samo da pojasnimo,pesma se nece zvati ”Rainbow” vec ”DOUBLE Rainbow”.Prvo saznajte o cemu se tacno radi,pa onda pisite ;)

  2. Jedva čekam! Inače, Bravo mogao si napisati neke informacije o albumu kao npr. Katy je u intervju za Billboard magazin izjavila da ovo izdanje neće biti nimalo slično prethodom, iako je “Teenage Dream” bio i više nego mega uspješan, ali Katy ne želi da ovaj album nosi naziv “Teenage Dream 2.0″. Naime,na ovom albumu pjesme će biti dosta mračnije. Za sada su poznata imena dva singla: “Double Rainbow” i “Bad Photographs”. Saradnici na ovom projektu su Dr. Luke, Max Martin, Sia i Bonnie McKee koji su radili sa Katy na njenom prethodnom muzičkom projektu. :) ♥

    #PRISM Oct 22nd :) ♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.