Start Stars Hot News! Nove pesme grupe The Prodigy premijerno na Warrior’s Dance festivalu u Beogradu!

Nove pesme grupe The Prodigy premijerno na Warrior’s Dance festivalu u Beogradu!

SHARE

The Prodigy, u saradnji sa AAA Production, sa ponosom predstavlja treći Warrior’s Dance Festival, koji će biti održan 15. septembra 2012. godine na Kalemegdanskoj tvrđavi u Beogradu. Uz sastav The Prodigy, na Warrior’s Dance Festivalu nastupiće i Skrillex, Chase&Status, Caspa, Zane Lowe, Feed Me i mnogi drugi.

null

U okviru ovog jednodnevnog festivala grupa The Prodigy premijerno će, uz već dobro poznate hitove, izvesti i nekoliko pesama sa novog albuma, čiji izlazak očekujemo tokom jeseni 2012. Iako uživaju popularnost širom sveta, članovi grupe The Prodigy insistirali su da baš Beograd bude domaćin trećeg po redu Warrior’s Dance Festivala, zbog jake veze koju osećaju sa srpskom publikom. “Za nas je velika stvar što organizujemo Warrior’s Dance Festival u Beogradu. Imamo poseban odnos sa publikom i veoma smo uzbuđeni što još jednom donosimo Prodigy zvuk u Srbiju. Sa nama će da nastupe Skrillex, Chase&Status, Caspa, Zane Lowe i ostali. Vidimo se na Kalemegdanu, biće opasno!” – The Prodigy.

null

Sastav The Prodigy poznat je po beskompromisnom muzičkom izrazu i s pravom nosi titulu jednog od nauticajnijih bendova u poslednjih 20 godina. Pored svojih standardnih hitova, koje je publika imala prilike da čuje na beogradskim i novosadskim nastupima ovog benda, The Prodigy su za svoj treći nastup u Beogradu najavili I premijerno izvođenje pesama sa novog albuma, za koji kažu da će biti mračniji i tvrđi od prethodnog Invaders Must Die.

null

Pored njih, na Warrior’s Dance Festivalu, nastupiće i dubstep senzacija Skrillex. Ovaj američki producent uspeo je da podigne dubstep na nivo komercijalnog muzičkog žanra, a pored toga što nastupa širom sveta i stalno radi na novim izdanjima, stigao je da osvoji i tri Grammy nagrade. Skrillex je svojim inovativnim pristupom uspeo da pridobije armije obožavalaca, pa stadionski nastupi više nisu rezervisani samo za velike rok zvezde sa kojima je, po tom pitanju, ovaj mladi dubstep producent stao rame uz rame.

Stranim izvođačima pridružiće se i domaći bendovi, poput povratnika na muzičku scenu, grupe Eyesburn, kao i Goblini, Ritam Nereda, hrvatsko-slovenački sastav Lollobrigida, Dreddup, Hype i mnogi drugi.

null

U Donjem Gradu Kalemegdanske tvrđave će biti postavljene tri festivalske bine – glavna bina ,,Warriors’’, kao i dve manje bine pod nazivima ,,Take me to the hospital’’ i ,,Invaders’’, da bi posetioci u svakom trenutku imali mogućnost da se opredele za zvuk koji im najviše odgovara. Jedinstvenom ambijentu Warrior’s Dance Festivala i Kalemegdanske tvrđave doprineće i posebna zona za umetničke instalacije bazirane na ideji reciklaže industrijskog otpada.

Ulaznice će u pretprodaji koštati 2.990 dinara, dok će puna cena iznositi 3.990 dinara, a u prodaji se nalaze i ulaznice za specijalnu RIP zonu po ceni od 4.990 dinara. Ulaznice se mogu kupiti u ograničenim količinama na prodajnim mestima Gigstixa, Eventima, na info pultu šoping centra Ušće, biletarnici Beogradske arene, blagajni Doma Sindikata, kao i putem internet stranica www.gigstix.com i www.eventim.rs

OSTAVI KOMENTAR