171
Nove Ozzyjeve mudrosti: “Zabranio bih Božić”

Nove Ozzyjeve mudrosti: “Zabranio bih Božić”

171
SHARE

Princ Tame, Ozzy Osbourne, u svojoj kolumni u Sunday Timesu napisao je kako bi Božić trebalo zabraniti. Dodao je kako ga je pre voleo jer mu je bio odličan izgovor da se napije, a danas mu ide na živce pa se više raduje Novoj godini. Pevač, koji ima i rialiti šou o svojoj pomalo neobičnoj porodici, nedavno je napisao i biografiju.

Ipak, nakon pisanja kolumni za magazin Times, Ozzy planira da napišejoš jednu knjigu s Chrisom Ayresom koji mu je pomogao pri pisanju prve knjige. Namerava da je nazove “Ask Dr. Ozzy” ili “Pitajte doktora Ozzyja”.

Osim toga, u januaru kreće na mini-turneju, a na koncertima će mu se pridružiti legendarni Slash iz Guns N’ Rosesa. Ozzy se proslavio pre tridesetak godina, a tada je i dobio nadimak Princ Tame. Svira metal muziku, a posebno ga obožavaju “darkeri”.

12 KOMENTARA

  1. +7 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Smoki girls ♥ Mallu,Ninu,Alisu,MJ FAN,CHG,Sandru,Lolu,Kim,Megan,Torresicu,Pametnu i Amy lee!!!Love ya guys!!! 4ever

    OMG! Zabraniti Bozic?!?! Svasta…..

  2. +1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Smoki girls ♥ Mallu,Ninu,Alisu,MJ FAN,CHG,Sandru,Lolu,Kim,Megan,Torresicu,Pametnu i Amy lee!!!Love ya guys!!! 4ever

    @Placem sta cu? Koji izuzeci ako smem da pitam?
     POoOoZzZ

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.