334
Nove optužbe: Justin Bieber napao čoveka u Južnoj Koreji?

Nove optužbe: Justin Bieber napao čoveka u Južnoj Koreji?

334
SHARE

Justin Bieber heats up Shanghai on world tour

Justin Bieber prete novi problemi: on je optužen da je fizički napao jednog čoveka u Južnoj Koreji.

Naime, sve se navodno desilo u četvrtak uveče u jednom noćnom klubu, kada je Biebs nasrnuo na menadžera DJ-a Michaela Woodsa samo zato što mu se nije svidela muzika koju je on puštao. To je uslovilo svađu između Michaela i slavnog pevača na Twitteru u subotu ujutru, kada je DJ napisao: “Sledeći put kada budeđ hteo da udariš mog menadžera, ostani do kraja umesto da pobegneš kao kukavica”, da bi potom opisao kako je došlo do incidenta: “Desilo se to da je Justin Bieber i njegova armija mišićavih telohranitelja upala u moju kabinu na pola mog nastupa u Južnoj Koreji zahtevajući da pustim hip-hop… Kada sam mu rekao da od*ebe i da se obuče on je udario mog menadžera za turneje i sakrio se iza zida svog obezbeđenja.”
Organizator žurke gde se sve to desilo rekao je za TMZ da je ceo incident “prenaduvan” i da nije došlo do fizičkog napada.
Kanadski DJ Deadmau5 pružio je putem Twittera podršku svom kolegi, te napisao: “Dragi Justine Bieberu, da li bi mogao već jednom da odrasteš? U međuvremenu, obuci majicu i drži se podalje od noćnih klubova. Neko bi trebalo da se popne na Justinovu binu i da počne njemu da govori šta da peva. Izvinjavam se u ime Kanade.” On je potom dodao: “Udario je kolegu DJ-a jer nije hteo da pusti hip-hop. Neko treba da ućutka tog klinca. Žao mi je, ali da je meni neko tokom nastupa prišao i zahtevao mi da pustim neko sra*e, verovatno bih ga udario u vrat.”
Justin se još uvek nije oglasio povodom ovih navoda.

Izvor: Life Content
Foto: FAME

35 KOMENTARA

 1. TMZ?
  Pa naravno kad god procitam nesto lose o Justinu,to izvestava,pise glupi TMZ!
  SMORILI SU VISE.Neka ga ostave na miru!!!

 2. Al’ zato kad TMZ prenese nešto dobro o njemu nije laž….Mislim, ne razmišljam o dečku i ne mrzim ga al’ brate preterujete!

 3. Woow koji skandal :O HAHAHAH smiješni ste. 
  Kad napokon stavite i dokaz uz ovakve bajke povjerovati ćemo Vam. 
  Do tad,toplo Vam preporučujem da se ostavite pisanja činjenica bez ikakvog osnova.Sramota da se ne pridržavate toga,Vi ste ipak jedan časopis.Bio bi red. 

 4. ” rekao je za TMZ” Dovoljno je da to procitam..Nemam komentara osim da taj DJ  sta god da je moze da odjebe od Justina!!! :*

 5. @VasHappenin ma kad su to oni prenijeli nešto dobro o njemu?Nikad,eto kad’! Jer ga mrze već odavno,grupa hejtera u nizu. 
  Malo se bolje informiši slijedeći put. :*

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.