Start Stars Hot News! Nove optužbe: Justin Bieber napao čoveka u Južnoj Koreji?

Nove optužbe: Justin Bieber napao čoveka u Južnoj Koreji?

SHARE

Justin Bieber heats up Shanghai on world tour

Justin Bieber prete novi problemi: on je optužen da je fizički napao jednog čoveka u Južnoj Koreji.

Naime, sve se navodno desilo u četvrtak uveče u jednom noćnom klubu, kada je Biebs nasrnuo na menadžera DJ-a Michaela Woodsa samo zato što mu se nije svidela muzika koju je on puštao. To je uslovilo svađu između Michaela i slavnog pevača na Twitteru u subotu ujutru, kada je DJ napisao: “Sledeći put kada budeđ hteo da udariš mog menadžera, ostani do kraja umesto da pobegneš kao kukavica”, da bi potom opisao kako je došlo do incidenta: “Desilo se to da je Justin Bieber i njegova armija mišićavih telohranitelja upala u moju kabinu na pola mog nastupa u Južnoj Koreji zahtevajući da pustim hip-hop… Kada sam mu rekao da od*ebe i da se obuče on je udario mog menadžera za turneje i sakrio se iza zida svog obezbeđenja.”
Organizator žurke gde se sve to desilo rekao je za TMZ da je ceo incident “prenaduvan” i da nije došlo do fizičkog napada.
Kanadski DJ Deadmau5 pružio je putem Twittera podršku svom kolegi, te napisao: “Dragi Justine Bieberu, da li bi mogao već jednom da odrasteš? U međuvremenu, obuci majicu i drži se podalje od noćnih klubova. Neko bi trebalo da se popne na Justinovu binu i da počne njemu da govori šta da peva. Izvinjavam se u ime Kanade.” On je potom dodao: “Udario je kolegu DJ-a jer nije hteo da pusti hip-hop. Neko treba da ućutka tog klinca. Žao mi je, ali da je meni neko tokom nastupa prišao i zahtevao mi da pustim neko sra*e, verovatno bih ga udario u vrat.”
Justin se još uvek nije oglasio povodom ovih navoda.

Izvor: Life Content
Foto: FAME

OSTAVI KOMENTAR