Start Buzz Nova vlasnica hrčka Justina Biebera: “On mi je kao beba i dobro...

Nova vlasnica hrčka Justina Biebera: “On mi je kao beba i dobro je”

SHARE

null

Udruženja za zaštitu životinja napala su Justina jer je poklonio svog ljubimca Paca, a neki su čak predviđali da će sirota životinjica zbog pretrpljenog šoka ubrzo uginuti.

Međutim, njegova vlasnica, slatka Belieberka po imenu Victoria Blair potvrđuje da je Pac vrlo srećan. “On je dobro. Spava tokom dana i igra se noću – ponaša se kao normalan hrčak”, rekla je. “Obožavam tog malog hrčka – volim ga.” Victoria kaže da ima velike planove za Paca, priznajući: “Kupila sam mu loptu i on jurca za njom. Spava pored mog kreveta. Probudi mi kad potrči za loptom. Sledeća stvar koju ću mu nabaviti jeste igralište.”

null

Posle ove priče, javili su se i predstavnici Kalifornijske asocijacije hrčaka, koji su prethodno napali Beibsa. “Ne mislimo ništa loše o gospodinu Bieberu”, izjavio je predstavnik organizacije. “Razumeli smo da osoba koja je dobila hrčka vodi najbolju moguću brigu o njemu i za to u stvari možemo da se zahvalimo gospodinu Bieberu. Ali, u većini situacija, ovakva situacija pretvori se u tragediju.” Izgleda da iz udruženja nisu znali da Justinovi fanovi nikad ne bi razočarali svog idola!

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR