Start Stars Hot News! Nova Susan Boyle: 10-godišnja Amerikanka šokirala savršenom izvedbom Puccinijeve arije

Nova Susan Boyle: 10-godišnja Amerikanka šokirala savršenom izvedbom Puccinijeve arije

SHARE

Kad je desetogodišnja Jackie Evancho izašla na pozornicu showa America’s Got Talent i počela da peva, mnogi su se ponadali da je reč o još jednoj potencijalnoj naslednici Susan Boyle. Nakon svetskog uspeha škotske pevačice, publika i mediji skloni su svaki novi pevački talenat, otkriven na reality takmičenjima, nazvati “novom Susan Boyle”. No, Amerikanci veruju da je mlada Jackie sa svojim glasom, kojeg se ne bi posramile ni svetske operske dive, zaista nova potencijalna zvezda.

[youtube xPITHzdUUDk]

Desetogodišnjakinja je iznenadila žiri savršenom izvedbom Puccinijeve arije “O Mio Babbino Caro” koju je otpevala s takvom samouverenošću i tehnikom da su žiri i publika ostali bez reči. Kad je završila sa nastupom, Piers Morgan joj je rekao da ima stav i glas kao da joj je 30, a ne 10 godina. “Ovo je jedna od najboljih izvedbi koje sam video na showu America’s Got Talent”, rekao je Morgan. “Sutra ćemo se probuditi i Amerika će poludeti za malom devojčicom koja peva poput anđela”, dodao je oduševljeno.

“Ne mogu da verujem da je iz tog malog tela izašao taj zreli glas koji imaš”, rekla je šokirana Sharon Osbourne. Malena Jackie bila je presrećna zbog komplimenata pa je zahvalila žiriju i publici. “Ovo je predivan osećaj, pogotovo kad znam da su me Amerikanci izabrali za prolazak dalje, što će mi omogućiti da sledim svoje snove”, rekla je plavokosa devojčica koja se nije plasirala dalje u takmičarskom delu showa, nego je “otkrivena” putem specijalne YouTube epizode. Njena je izvedba bila toliko neverovatna da su se teoretičari zavera počeli pitati da li je to zaista ona, jer se na snimku čini kao da joj se usne ne miču u skladu sa zvukom.

OSTAVI KOMENTAR