Start Stars Hot News! Nova sezona “Ja imam talenat” od 20. novembra na RTS-u

Nova sezona “Ja imam talenat” od 20. novembra na RTS-u

SHARE

Preko 4,000 kandidata se prijavilo za treći ciklus popularnog šoua, uz koji se smejete, plačete, oduševljavate i navijate, dok gledate panoramu talenata koje Srbija krije.

Voditeljski duo Ivana Bajić i Vlada Aleksić i ove sezone predstavljaće takmičare sa neobičnim darom za pevanje, ples, glumu, imitaciju, žongliranje, balansiranje i prkošenje silama teže i razuma. Pored toga Ivana i Vlada će vas u svakoj epizodi povesti u neke od najlepših predela Srbije, te tako spojiti potragu za talentima sa potragom za skrivenim blagom naše zemlje.

Pored Aleksandra Milića Milija i Ivana Tasovca, od ove sezone član žirija je i prvakinja Pozorišta na Terazijama glumica Mina Lazarević, koja je sudijskoj trojci donela sasvim novi pristup u oceni kandidata.

Pored redovnog termina svake nedelje od 21.00 čas, emisija “Ja imam talenat” dobila je i svoj reprizni termin utorkom od 18.30, dok će se svakog dana na RTS1 emitovati i 20-minutna emisija “I ja imam talenat” u kojoj će takmičare detaljnije predstavljati Una Senić.

Očekujemo da ćete nam se pridružiti i ove sezone!

OSTAVI KOMENTAR