Start Stars Hot News! Nova romansa na pomolu? Rita Ora i Harry Styles viđeni zajedno

Nova romansa na pomolu? Rita Ora i Harry Styles viđeni zajedno

SHARE

Harry Styles i Rita Ora nedavno su viđeni u zajedničkom izčasku u Londonu, a očevici sugerišu da bi njih dvoje mogli da budu i više od prijatelja pošto su izgledali veoma blisko.

Harry i Rita ludo su se provodili u sredu u jednom londonskom klubu. Očevici tvrde da su se slikali i da su tokom većeg dela večeri bili zagrljeni. Pitamo se šta će na to reći Ritina dobra prijateljica Cara Delevingne, za koju se pričalo da je bila u vezi sa pevačem One Directiona prošlog septembra, pre nego što je on počeo da izlazi sa Taylor Swift. Rita, Cara i Harry viđeni su u zajedničkom društvu i ranije, tačnije u februaru tokom Nedelje mode u Londonu, kada su prisustvovali jednoj privatnoj žurki, tako da su bivši partneri izgleda rešili sve nesuglasice, ali nismo sigurni da bi Cari bilo svejedno ako se ispostavi da između njene najbolje prijateljice i njenog bivšeg dečka postoji nešto više od prijateljstva.
Rita je prošlog leta izjavila da joj se Harry veoma dopada, pa verovatno ne bi propustila priliku da se zbliži sa pevačem.

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR