Start Stars Hot News! Nova pesma Demi Lovato je veoma iskrena, kaže muzičar Jason Evigan

Nova pesma Demi Lovato je veoma iskrena, kaže muzičar Jason Evigan

SHARE

demi lovato

Demi Lovato objavila je pre dva dana, tačno na proslavu američkog Dana nezavisnosti, drugi singl “Made in the USA” sa njenog istoimenog četvrtog albuma, koja je za nju veoma posebna pesma.

Jason Evigan, sa kojim je Demi sarađivala na ovoj pesmi, otkrio je da je ona veoma lična za 20-godišnju pevačicu. “Ova pesma je 100 odsto realna za Demu sada. Tokom snimanja, nešto smo razgovarali, a one je rekla da ova pesma se može da se poveže sa njenim životom trenutno, zbog ljubavi koju oseća jer je rođena u SAD. Rasturila je pesmu. Uradila je u slobodnom stilu i učinila je sjajnom”, rekao je on za MTV News.
Dok u pesmu “Warrior” govori o svom detinjstvu i problemima sa kojima se suočavala, “Made in the USA” nosi nešto vedriju poruku. “Ove američke romantične ljubavne priče su je inspirisale i mislim da one opstaju u ovim godinama i kroz vreme, još od tridesetih, četrdesetih i pedesetih godina one se i dalje slušaju. Prava ljubav, ako je nastala u SAD, nikada se neće slomiti”, objasnio je Jason. Spot za ovu pesmu treba da se pojavi kasnije ovog meseca, a Demi je čak pomogla u njegovom režiranju. Demin novi album objavljen je u maju i uspeo je da se popne u sam vrh top lista.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR