Start Stars Hot News! Nova ljubav nakon rehabilitacije. Zac Efron u vezi sa glumicom Brittany Snow?

Nova ljubav nakon rehabilitacije. Zac Efron u vezi sa glumicom Brittany Snow?

SHARE

Zac Efron Arriving On A Flight At LAX

Zac Efron navodno je viđen u zagrljaju sa glumicom Vrittany Snow, što je podstaklo glasine da su njih dvoje u vezi.

Dvadesetpetogodišnji glumac i njegova koleginica iz filma “Hairspray” viđeni su na jednom festivalu povodom Noći veštica u Lo Anđelesu, zajedno sa grupom prijatelja. Očevici tvrde da su se Zac i Brittany grlili i držali za ruke, te da je svima bilo jasno da su više od prijatelja.

The 2013 MTV Movie Awards in LA

Ove vesti verovatno že rastužiti brojne obožavateljke zgodnog glumca, koji je bio singl otkako je raskinuo vezu sa Vanessom Hudgens 2010. godine, sa kojom je bio tri godine. Njih dvoje upoznali su se na snimanju filma “High school musical”, kojim su oboje započeli svoje karijere.
Izgleda da se istorija ponavlja, pošto je sada Zac izgleda ponovo našao devojku na filmskom setu, iako je prošlo dosta vremena otkako su njih dvoje zajedno snimali. Upoznali su se 2007. godine na snimanju mjuzikla “Hairspray”, u kojem su igrali momka i devojku, i od tada su prijatelji.
Zacu će nesumnjivo biti potrebna podrška u ovom periodu, pošto je otkriveno da je glumac proveo neko vreme u rehabilitacionom centru gde se borio sa zavisnošću.

Izvor: Life Content
Foto: FAME

OSTAVI KOMENTAR