Start Stars Hot News! Nova ljubav na pomolu? Niall Horan poveo misterioznu devojku na krštenje

Nova ljubav na pomolu? Niall Horan poveo misterioznu devojku na krštenje

SHARE

'One Direction: This Is Us' Premiere After Party

Ljubavni život Nialla Horana česta je tema pisanja tabloida pošto je povezivan sa mnogim devojkama otkako je postao slavan, ali je zvezda One Directiona uvek odbijao da komentariše takve glasine. Sada je ponovo u centru pažnje zbog navoda da se na krštenju svog nećaka pojavio sa misterioznom brinetom.

Prema pisanju lista Irish Independent, Niall, koji je bio kum na krštenju njegovog nećata Thea, prisustvovao je na krštenju u rodnoj Irskoj sa “prelepom devojkom”, koja je navodno njegova nova devojka.
Po dolasku u crkvu Nialla su okružili fanovi, ali on nije imao vremena ni da se fotografiše sa njima ni da potpiše autograme, ali su za druženje sa Directionerima bili zaduženi njegov brat Greg i njegova supruga Denise. Slavni pevač u poslednje vreme povezivan se sa Demi Lovato, Laurom Whitmore i manekenkom Zoe Whelan, ali izgleda da je njegovo srce osvojila neka druga devojka, čiji identitet nije poznat.
Ovo nije prvi put da je Niall poveo devojku na porodični događaj, pošto je na venčanju njegovog brata sa njim bila Zoe Whelan. Kako piše The Mirror, Niall je sa njom raskinuo u julu, pošto je ona više pažnje posvećivala svojoj karijeri.
Da li se radi samo o još jednoj neistinitoj glasini ili je Niall konačno pronašao ljubav, ostaje nam da vidimo.

Autor: Life Content
Foto: FAME

OSTAVI KOMENTAR