Start Stars Hot News! Nova ljubav na pomolu: Jesy Nelson (Little Mix) u vezi sa Georgeom...

Nova ljubav na pomolu: Jesy Nelson (Little Mix) u vezi sa Georgeom Shelleyjem (Union J)?

SHARE

jesy

Zvezda grupe Little Mix, Jesy Nelson, i George Shelley iz grupe Union J navodno su u vezi, pošto su ih očevici videli kako razmenjuju nežnosti na V festivalu tokom proteklog vikenda.

Zvezda X Factora podgrejali su glasine da između njih ima nešto više od prijateljstva kada su viđeni kako hodaju zagrljeni i držaći se za ruke, na Virgin Media V festivalu u Eseksu. “Jesy i George izgledali su tako dobro zajedno. Držali su se za ruke dok su šetali, a on je u jednom trenutku prebacio svoju ruku preko njenog ramena. Izgledaju kao sladak par”, rekao je očevidac.
George nikada nije krio da mu se Jesy dopada. U nedavnom intervjuu, na pitanje ko mu je simpatija, odmah je odgovorio: “Jesy iz Little Mixy. Molim vas, objavite to da mogu da je upoznam.
Jesy od rasida sa Jordanom Banjom nema dečka, ali su je mediji povezivali sa Eddie Bretom iz grupe “Loveable Rogues”, što je ona demantovala.
George je prisustvovao i Jesynoj žurki povodom 22. rođendana u junu, gde je paparace gađao tortom, pre nego što je sa pevačicom otišao u njen hotel.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR