191
Nova godina i novi start za Daru iz 2NE1

Nova godina i novi start za Daru iz 2NE1

191
SHARE

Pevačica popularnog K-pop benda pričala je događajima iz 2011. i obećanjima koje je dala sebi za ovu godinu.

Dara je postavila svoju sliku i ostavila poruku: “Prvi je dan Nove godine! 99% poruka koje sam dobila na telefonu glasile su ‘Nadam se da ćeš pronaći kul tipa’ i “Nadam se da će pronaći veliku ljubav ove godine!’. Izgleda da ljudi brinu više za mene nego ja sama^^.  Ali ako sve bude po planu, ove godine skidam zabranu izlasaka! U svakom slučaju, želim vas Srećnu Novu godinu! Ove godine biću ekstra sveža!”

Ona je zatim fanovima otkrila nešto vezano za njen poznati strah od letenja avionom: “Još samo nešto!!! Strah od letenja avionom sad je potpuno nestao! Pošto smo često bile na prekookenaskim letovima, sad se osećam prijatno. Znači, sad je samo ostalo da se oslobodim svog straha od muškaraca, zar ne?” završila je svoje izlaganje simpatična devojka.

7 KOMENTARA

    • Imas mnogo dobrih pesama u zavisnosti kakve pesme volis… Ako volis brze onda probaj sa “I’m the Best” i “Can’t Nobody”(od ove imas cak i englesku verziju)… Od sporijih meni se licno dopada “Lonley” i “Ugly”, a jos su im dobre i “Go Away” i ” Fire” ..:)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.