Start Stars Hot News! Nova epizoda “Ja imam talenat”, nedelja u 21h

Nova epizoda “Ja imam talenat”, nedelja u 21h

SHARE

null

Ako nemate novca za skupa putovanja i egzotične destinacije “Ja imam talenat” vas u nedelju od 21. čas na Prvom programu RTS-a vodi u nezaboravnu turu oko sveta.

Vaše je samo da se udobno zavalite u fotelje ispred malih ekrana i uživate. Naši talenti su na scenu Narodnog pozorišta doneli vrele ritmove salse sa Kube, ali ne u nekoj lokalnoj variojanti, već u originalu! Srpska frula stigla je i do Irske i to zahvaljujući mladim Kruševljanima koji su dokaz da se u “Ja imam talenat” ne prolazi na lepe oči, ali na šarm, itekako.

Prva asocijacija na Ukrajinu? Bivša članica SSSR-a, zemlja u kojoj je hladno gotovo kao i u Rusiji, vodka i politički prevrati. Potrudili smo se da ovo više ne budu jedine asocijacije na ovu zemlju već divne pudlice malene dreserke Dojne koje su prošle celu Evropu, bile cirkuska atrakcija a onda nas kupile zauvek svojom tačkom.

null

Šta se dobije kada pomešate parkur, brejkdens, kapoeru i triking? Jedna sasvim nova veština free-running, a kako momcima i devojkama koji je izvode polazi za rukom da treniraju budući da svi žive u različitim gradovima Srbije, ne znaju ni oni sami, ali bili su tako dobri da im je žiri bespogovorno dao zeleno svetlo. Ko god da je pomislio da je rokenrol u Srbiji umro promeniće mišljenje kada se na sceni pojavi 17-godišnji gitarista benda “HellJack”, koji ovaj instrument ume da svira i kada ga stavi iza glave.

Ona kaže “neko ide na posao, a ja tri puta nedeljno na dijalizu” i nasmeje se, a onda zapeva. Ona ne imitira nikoga, ima svoj stil, ima svoje melodije i obožava da iznenađuje ljubitelje beogradskih klubova kada se iznenada pridruži di-džejevima na sceni.

Dok naša članica žirija Nataša Ninković uživa u izvedbama kandidata, Tasovac pokazuje svoju mekšu stranu, Bosiljčić je rešio da od sada on bude taj koji će da vedri i oblači. Ali, ni tu iznenađenjima nije kraj, zato budite uz nas u nedelju od 21. čas na RTS1!

OSTAVI KOMENTAR