Start Stars Hot News! Nova Beyonce: 13-godišnja Rachel osvojila publiku glasom i tužnom životnom pričom

Nova Beyonce: 13-godišnja Rachel osvojila publiku glasom i tužnom životnom pričom

SHARE

Nakon što se 13-godišnja Rachel Crow pojavila na pozornici američkog X-Factora, svi su mediji objavili da je Beyonce dobila naslednicu. Na audiciji je otpevala “If I Were A Boy” Beyonce Knowles i osvojila žiri i publiku svojim snažnim glasom, netipičnim za mladu tinejdžerku.

[youtube pn6KDFvE68E]

Još je više simpatija dobila kada su svi čuli njenu tužnu životnu priču. Devojčica anđeoskog glasa bila je zlostavljana kao dete, a rodila se u porodici zavisnika. Kasnije je usvojena, a priču o tužnom detinjstvu ispričala je žena koja ju je usvojila. “Rođena je u kući zavisnika od kreka gde su je mnogo zlostavljali, ali čini se kao da to nije preterano uticalo na nju. Nikad ne gleda na prošlost s tugom. Gleda na to kao na iskustvo koje ju je učinilo osobom kakva je danas”, rekla je njena majka Barbara koja ju je usvojila dok je Rachel imala šest meseci. Barbara je prati na sve audicije i velika joj je podrška.

Rachel kaže da ne želi da upozna svoje biološke roditelje. “Već imam dvoje sjajnih roditelja. Ludo je to, jer svi mi kažu da mi ona nije prava majka, ali ja im kažem da jeste. Ako pobedim želim da osnujem fondaciju za decu bez roditelja koja bi im pomogla da steknu samopouzdanje i osećaju se dobro, bilo da žele da pevaju, glume, bave se sportom ili idu na Harvard”, rekla je Rachel.

OSTAVI KOMENTAR