2490
Nosite 1D u svojoj školskoj torbi: Bend objavio kolekciju školskog pribora!

Nosite 1D u svojoj školskoj torbi: Bend objavio kolekciju školskog pribora!

2490
SHARE

OneD3

Directioneri će od ove jeseni imati priliku da sa sobom svuda nose likove svog omiljenog benda. Naime, One Direction objavio je kolekciju školskog pribora sa lancem prodavnica Office Depot, a sve to u humane svrhe.

Naime, određen procenat prihoda od prodaje predmeta iz kolekcije biće doniran za kampanju protiv vršnjačkog nasilja u školama. Kolekcija sadrži fascikle, olivke, sveske, olovke i lakove za nokte sa likovima Nialla, Harryja, Zayna, Lousa i Liama, a njihove cene se kreću od 5 do 10 dolara.

7352854_OneD7

7017390_OneD6

Momci iz benda posebno su srećni što će ovim potezom pomoći u borbi protiv nasilja u školama. “To je veoma važno za sve nas. I mi iskreno verujemo da će ovo pomoći da se poveća svest o ovom problemu, kao i novčana sredstva koja će imati efekta”, rekao je Harry, a Liam je poručio: “Zajedno sa Office Depoom želimo da poručimo da ako ćutute o nečemu, onda se ništa neće promeniti. Morate da ustanete i da se čujete.”

2770831_OneD4

1819152_OneD5

Izvor: Life Content

55 KOMENTARA

  1. Imate u onoj najvecoj Idei u Beogradu samo one olovke sa lenjirom i tako to,pernice,dnevnike i majice. Ja sam isla pre 2 dana i kupila sam pernicu i dnevnik,a majice su ostale samo male,ima samo za visinu 140cm. :(

  2. Ja mogu da vam narucim sve ja mam skoro sve od njih jel u Londonu imamk i parfem a za majce da pricam imam i 3 para ika solju posto studiram imam pribor krevet mi je 1D treku lak sveCD Knjigui jos neke sitnice!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.