216
Noell Gallagher napada i One Direction: Srećan što ih je iskulirao na...

Noell Gallagher napada i One Direction: Srećan što ih je iskulirao na dodeli BRIT Awardsa

216
SHARE

null

Na dodeli BRIT Awardsa kontroverzni roker, nekadašnji lider sastava Oasis, odbio je da se pozdravi sa momcima iz 1Dja a sad kaže ne da mu nije krivo što se tako poneo, već i da je to za njega bila najbolja stvar te večeri.

Noell se čak pomirio sa svojim nekadašnjim rivalom iz grupe Blur, Damonom Albarnom, a sad ističe kako mu je drago što su obojica ignorisali slavni bojbend, čiji su članovi želeli da ih pozdrave. “Obojica smo bili pozvani na BRIT i sedeli smo za istim stolom”, rekao je Noell za časopis Time Out Dubai o svom susretu sa Damonom. “Kako se ispostavilo, posle svih ovih godina, nas dvojica smo genijalci. Napili smo se i zatim smo zajedno oterali One Direction, to je bio najbolji trenutak večeri.”

null

Upitan kako su Harry, Zayn, Louis, Liam i Niall podneli takvo ponašanje, Noell je naglasio da ga uopšte nije briga da li ih je povredio. “Ne znam kako su se osećali, to morate pitati One Direction.” Izgleda da je mržnja prema 1Dju ujedinila Noella i Damona, toliko da se čak pominje njihova saradnja u budućnosti, što je do sad bilo nezamislivo.

IZVOR: Life Content

30 KOMENTARA

  1. To samo dokazuje koliko ovaj čovek ima loše ponašanje i koliko je nisko pao. Neka ih svi sada vređaju, kuliraju, ne znam ni ja šta, a sutradan će da ti bude kad ih moliš da ti bace neki dinar!

  2. Kako zalosno sta sve ljudi mogu da urade glupo, i posle toga se jos hvale svojom gluposcu… Zalosno je to sto su svi na njih ljubomorni jer imaju sve vse fanova, jer postaju popularni… Strasno je to sto je on ovim ponasanjem pokazao da nema obraz i dostojanstvo…
    Svaka cast momcima!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.