Start Stars Hot News! Noel Gallagher: “Otišao sam iz Oasisa jer mi Liam gotovo odrao lice...

Noel Gallagher: “Otišao sam iz Oasisa jer mi Liam gotovo odrao lice gitarom”

SHARE

Pevač Noel Gallagher napokon je otkrio svoju verziju šta se dogodilo kobne večeri kada se raspala grupa Oasis. Naime, braća Gallagher, koja su osnovala grupu, ali i zbog kojih se grupa raspala, i danas su među najpoznatijim muzičarima u Velikoj Britaniji i izazivaju veliko interesovanje javnosti.

“Nismo nastupili na tom poslednjem festivalu jer smo bili previše mamurni. On je tvrdio da ima laringitis ili šta već. Bilo je dosta negativnih pisanja u novinama nakon toga i on je u svojoj glavi zamislio da je neki prokleti lutkar koji kontroliše medije u Engleskoj. Nakon toga došli smo u Pariz i on je počeo da nabraja imena novinara i ljudi koje u životu nisam upoznao. Izleteo je iz garderobe i usput našao nekakvu šljivu koju je bacio na zid. Nakon toga se vratio s gitarom i počeo da maše njome kao da je sekira. Bio je to stvarno nepotreban čin nasilja, a svojim mahanjem gitare skoro mi je odrao lice. Nakon toga odlučio sam da je, što se mene tiče, gotovo s Oasisom”, ispričao je Noel u jednom intervjuu.

Braća su nakon toga krenuli svako svojim muzičkim putem, a muzika Oasisa i dalje je inspiracija brojnim mladim alternativnim bendovima.

OSTAVI KOMENTAR