181
Noel Gallagher: “Danas svaka budala može da pravi dens muziku”

Noel Gallagher: “Danas svaka budala može da pravi dens muziku”

181
SHARE

Muzičar Noel Gallagher opet se okomio na mlade muzičare u jednom intervjuu pa je izjavio kako svako može biti muzičar danas.

Bivši gitarista grupe Oasis nekad je bio obožavačac jednog dens kluba u Mančesteru i, kako je izjavio, primitivne dens muzike. Ali, danas smatra kako je razvoj tehnologije omogućio stvaranje takve muzike prelakim poslom poput šetnje parkom.

“Svako veče od 1987. godine dok se nisu skupili Oasis 1991. godine išao sam u taj dens klub i voleo sam to. Dens muzika tada je bila primitivna. Imao sam kuću na Ibici 12 godina i jedne godine si mogao da osetiš tu promenu. Od toga da niko nije znao što da radi s tim mašinama, do nekoga ko je doveo te mašine do najjednostavnijeg oblika. Svaka budala to može danas da radi i iskreno, svaka budala to i čini”, izjavio je Noel.

6 KOMENTARA

  1. ma nikako dns svi prodaju 2-3 krave naprave CD i vec su poznati..eo prijem jelena karleusa nadjite na yt neku njenu pjesmu kad pjeva u studiu bez pratnje muzike itd. mahh to je krestanje :S i nije samo kod nas nego se to tako svugdje radi..dns u vecini slucajeva vazi KRAVA NA BINI, TELCI U PUBLICI!!! itd a sve to u fazonu – plastic fantastic (nek ti neko napumpa usta , grudi )…ja iskreno gadim se na pjesme JK i njoj slicne osobe sa balkana i sire..pozz ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.