344
NME Shockwave Awards: Justin Bieber i Jonas Brothers najveći gubitnici

NME Shockwave Awards: Justin Bieber i Jonas Brothers najveći gubitnici

344
SHARE

Među dobitnicima muzičke nagrade Shockwaves NME našli su se My Chemical Romance, Dave Grohl i Lady GaGa dok su najveći “gubitnici” Justin Biber, koji je osvojio “nagradu” za najmanje stila i najgori album “My World” odnosno The Jonas Brothers koji su proglašeni najgorim bendom.

Među pravim pobednicima istakli su se alternativni bendovi poput Arcade Fire i Musea. My Chemical Romance proglašeni su najboljim internacionalnim izvođačem dok su The Hurts najbolji novi bend.

Nagradu “Godlike Genius” dobio je Dave Grohl, a posvetio ju je preminulom Kurtu Cobainu. Heroina godine je Lady GaGa, a PJ Harvey dobila je priznanje za “Teenage Cancer Trust Outstanding Contribution To Music”, tačnije za svoj muzički doprinos u borbi protiv raka kod tinejdžera.

NME nagrade dodelio je britanski muzički magazin “New Musical Express” u londonskoj O2 Areni.

36 KOMENTARA

  1. bas mi je zao Justina,sigurno je hteo neku lepu nagradu kao npr.za najboji album…..a dobio je nagradu za najgori..nije fer.JUSTIN IS THE BEST.I LOVE JUSTIN BIEBER

  2. mogu samo da budu ljubomorni … Justin ima 16 godina i popularan je sirom sveta, a karijeru je izgradio za godinu dana,a nekima je potrebno i po 15 godina da izgrade karijeru … Justin ima lep glas, ima dobre nastupe,ako vam se ne svidja kako peva samo ga zaobidjite … 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.