Start Stars Hot News! NME nagrade: One Direction ponovo u konkurenciji za najgori bend sveta!

NME nagrade: One Direction ponovo u konkurenciji za najgori bend sveta!

SHARE

 photo 220113_oned2a_zps002b3847.jpg

Već tradicionalno za NME nagrade, One Direction je u konkurenciji za najgori bend sveta dok je Harry Styles smešten u kategoriju “Najgora osoba godine”.

NME ne objašnjava zašto je siroti Harry zaslužio to nominaciju ali znamo da će mu konkurenti biti Azelia Banks, Skrillex, Psy pa čak i jedan političar, premijer Britanije David Cameron. One Direction će u kategoriji “Najgori bend” biti u društvu Justina Biebera, Eda Sheerana, Muse, Mumford & Sons i Alt-J.

 photo 220113_hstyles1a_zps5206eaa7.jpg

Naravno, ove nominacije izazvale su bes miliona Directionera koji su se u velikom broju oglasili na Twitteru. Jedna oobožavateljka tako je napisala: “To što je One Direction u konkurenciji za najgori bend najbolje govori koliko su se srozale NME nagrade a ne One Direction” a druga je dodala: “One Direction su nominovani za najgori bend na NME…stvarno to ne razumem”. U ostalim komentarima moglo se pročitati: “Šta je ovo..da li ste ozbiljni? One Direction je najbolji, ne najgori, šta im je?” ili “Harry Styles je nominovan za najgoru osobu godine, molim vas? Harry je slatkiš, najbržinije, najdivnije dete na svetu.” Šta misliš, da li je u redu što su momci uopšte nominovani u ovim kategorijama?

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR