Start Stars Hot News! Njoj nikad nije dosadno: Ke$Ha napravila brushalter od zuba svojih fanova!

Njoj nikad nije dosadno: Ke$Ha napravila brushalter od zuba svojih fanova!

SHARE

Pevačica Ke$Ha otkrila je da je napravila brushalter i još nekoliko aksesoara od zuba koji su joj poklonili njeni fanovi. 

Portal Bang Showbiz piše da zvezda poseduje nekoliko modnih aksesoara napravljenih od različitih poklona koje su joj poslali odani obožavaoci. “Zamolila sam ih da mi pošalju svoje zube i dobila sam preko 1.000 ljudskih zuba od kojih sam napravila brushalter, krunu, minđuše i ogrlice, koje sam nosila”, izjavila je Ke$Ha. Poznata po neobičnom modnom stilu i mejkapu, pevačica hita “Tick Tock” rekla je i da je njena kuća puna bizarnih predmeta, poput najvećeg kreveta na svetu i bazena sa slanom vodom i laserima.

Kontraverzna pevačica kaže i da ima uzbudljiv ljubavni život. Na pitanje da li uspeva da izdvoji vreme za ljubav odgovorila je: “Ne, nimalo. Ali imam posebne prijatelje širom sveta, u različitim gradovima, koji mi pomažu”.

Iako je njen život pu uzbuđenja, Ke$Ha kaže da joj to nije naporno i da ne namerava da se smiri, a mi možemo samo da se pitamo šta je sledeće što će da uradi…

OSTAVI KOMENTAR