840
Njihov najzabavniji spot ikad! 1D objavio video za “Best Song Ever”

Njihov najzabavniji spot ikad! 1D objavio video za “Best Song Ever”

840
SHARE

one-direction-BEST-SONG-EVER-2056509

Sve najave govorile su da će spot za novi singl One Directiona, “Best Song Ever” biti nešto posebno, a sad kad je on objavljen pre manje od pola sata, možemo reći da su sva očekivanja nadmašena!

Spot u trajanju od preko 6 minuta pravo je uživanje za Directionere, ali rekli bismo i za sve muzičke fanove, jer se u njemu Louis, Liam, Zayn, Harry i Niall pojavljuju u nekoliko neprepoznatljivih izdanja! Nialla je tako gotovo nemoguće prepoznati u ulozi sredovečnog biznismena, dok se Zayn Malik pretvorio u fatalnu sekretaricu! Ipak, poruka koju nam momci šalju u spotu vrlo je jednostavna – mi smo One Direction, bićemo ono što jesmo, i nećemo dozvoliti da nas bilo ko promeni! Koliko se tebi dopada spot?

77 KOMENTARA

  1. +10 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Logmica/Perka,Ana1,Ana2,Sofy,Lola,Nesa,Buba,Tea,,Soxy,Sandy,Anja,Andjela,Tay Swift,Jus Bieber,1D and Linkin Park

    i mojoj  mami se svideo spot,kaze da su stv slatki<333333333

  2. Spot i pesma su apsolutno predivniiii!!! *O* Nemam reci.. :DD Najbolji su, i najlepsi, i najdivniji!!! ^____^
    Ovo je stvarno BEST SONG EVER!!!! :DDDD♥♥♥

  3. Dovoljno je reci: Best Song Ever really IS a best song ever! <3 Strasno samo ponosna na momke! Hvala im za ovu SAVRSENU pesmu i video, a mi smo iskazali zahvalnost brojem pregleda! <3 We love youuuuuuu!!!!!

  4. lol neznam dali da budem ljubomorna na veronicu jer j elijepa u spotu ili na hazzu jer je u njenome zagrljaju! xD

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.