293
Njemu je dosta! Scooter Braun izbacuje Lil Twista i Lil Za iz...

Njemu je dosta! Scooter Braun izbacuje Lil Twista i Lil Za iz Biebsove kuće?

293
SHARE

Exclusive... Justin Bieber's Luggage Gets Searched By The Police In Florida

Scooter Braun nedavno je izjavio kako se još uvek brine o Justinu Bieberu, a sad to pokazuje želeći da iz njegove kuće izbaci Lil Twista i Lil Za koji su mu doneli mnogo problema ove godine.

Dvojica repera veće mesecima žive u Jusovoj kući dok on naporno radi, obilazeći sve krajeve sveta. Dva momka u međuvremenu su pravila velike žurke, zbog čega su imali problema sa komšijama. Kako prenosi RadarOnline.com, Scootera je njihovo ponašanje toliko razbesnelo da je na kraju odlučio da ih izbaci odatle, bez obzira šta Biebs misli o tome!”

wenn20466437

“Scooter je bukvalno naredio Lil Twistu i Lil Za da napuste kuću”, prenosi jedan izvor. “Rekao im da imaju rok do kraja meseca a oni su već sebi pronašli nove stanove.” Scooter je ubeđen da bi Justin bio mnogo bolja osoba ukoliko bi ih se klonio. “Scooter je odlučio da očisti kuću, pa je počeo sa Lil Twistom i Lil Za.”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

26 KOMENTARA

  1. Scooter pametan covek <3 Justinu ne treba takvo drustvo.Scooter se dobro brine o Justinu i vidim da zeli da mu u svemu pomegne <3 Volim Scootera <3 Belieber 4-ever <3333

  2. Sto se mene tice ranije bi trebalo da ih izbaci.Njih dvojica su ga nagovorili da se drogira!Pettie ga je odvikla!!IDIOTI sta reci

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.