409
Njegova najvažnija pesma ikad: Justin Bieber objavio singl “Recovery”!

Njegova najvažnija pesma ikad: Justin Bieber objavio singl “Recovery”!

409
SHARE

Justin Bieber Heats Up Shanghai on World Tour

Muzički ponedeljci se nastavljaju! Justin Bieber danas je predstavio pesmu “Recovery”, a kaže da je to najvažnija numera koju je on ikad napisao!

2810jbieber2

I ova pesma urađena je u R&B fazonu, a nas najviše podseća na hit Craiga Davida iz 2000. godine, “Fill Me In”. Najavljujući ovu numeru, Justin je napisao: “Stigla je. Ovo je jedna od najvažnijih pesama koje sam napisao. Nadam se da će vam pomoći.” Neki od stihova koje je Jus smislio glase, “Prvo, priznaću da je svo poverenje uništeno, za uspešan oporavak nas molim se svako veče” ili “Znam da sam napravio problem, znam kako sam te ostavio i odgurnuo te. Naučio sam da se ne isplati lagati, jer ne želim da vidim kako plačeš.” Da li se Biebs i u ovoj pesmi obraća Seleni, šta misliš? Još važnije, da li se tebi pesma dopada?

Autor: Life Content
FOTO: FAME

16 KOMENTARA

  1. Pjesmom se obraca Seleni,nadam se da ce ona ovo poslusati, #IwantJelenaBack !
    Inace pjesma je *o* *.* *-*

  2. Za sad imam utisak kao da je ceo njegov album o Seleni,sto je meni okej,to mu je inspiracija.Volela bih da ih vidim opet  zajedno,lep su par. :)

  3. I MEAN REALLY ! I’VE HAD ENOUGH,AND SELENA GOMEZ. JUSTIN WRITES LOVE SONGS AND AS SOON AS YOU WRITE THE PRESS IMMEDIATELY ATTACKED! GAVE A WORD OF SELENA OR BELIEBER. JUSTIN DEDICATED THE SONG TO EVERYONE. SELENA,BELIEBER,EVERYONE!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.