Start Stars Hot News! Nisu više klinci: Jedward menjaju ime i imidž

Nisu više klinci: Jedward menjaju ime i imidž

SHARE

jedward

Blizanci iz Irske John i Edward koji su postali poznati po ludim frizurama i energičnim plesnim pokretima tokom učešća u X Factoru 2009. godine sada žele da promene ime “Jedward” po kojem su postali poznati, ali i svoj imidž.

Prema pisanju lista Irish Independent, njihovi menadžeri sada žele da ih iz teen zvezda transformišu u zrele i ozbiljne umetnike, pa će od sada nastupati kao John i Edward. Njihov bivši mentor iz “X Factora” Louis Walsh podržava odluku. “Louis je rekao da svo to skakanje okolo počinje da izgleda glupo”, rekao je izvor.
John i Edward, koji će u oktobru napuniti 22 godine, navodno žele da stvore ozbiljniji imidž, te ih više nećemo videti kako izvode lude plesne pokrete.
“Jedward su veoma popularni širom sveta. Uvek su imali odanu fan bazu i preko 750.000 fanova na Twitteru koji žele da oni nastave sa radom”, rekao je izvor iz menadžmenta. Braća su završili na šestom mestu u X Factoru i stekli veliki broj obožavalaca, ali su njihovi hitovi sve manje slušani, pa se nadaju da će promenom imidža vratiti popularnost.
Slavni duo vraća se na scenu u septembru kada će imati niz nastupa i koncerata.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR