299
Nisu ih prepoznali: Momke iz One Directiona izbacili iz kluba zbog izgleda

Nisu ih prepoznali: Momke iz One Directiona izbacili iz kluba zbog izgleda

299
SHARE

wenn2016513311

Iako važe za jedan od trenutno najpoznatijih bendova na svetu, One Direction se nedavno našao u neobičnoj situaciji kada im nije bilo dozvoljeno da uđu u jedan klub jer, po mišljenju obezbeđenja, nisu izgledali dovoljno elegantno.

Prema pisanju lista Daily Star, izbacivači na vratima odbili su da puste slavnu petorku u jedan ekskluzivni londonski klub jer nisu nosili odgovarajuću garderobu. List navodi i da je neko iz njihove pratnje vikao izbacivačima: “Zar ne shvatate ko su one? Oni su One Direction!”, ali je pripadnik obezbeđenja navodno odgovorio: “Oni idu u jednom smeru, a to je napolje.”
Koliko god čudno zvučalo da neko ne prepoznaje Liama, Harryja, Zayna, Louisa i Nialla, ovo nije prvi put da se momcima dešavaju ovakvi problemi. Mediji su nedavno pisali da Louis i Liam nisu mogli da uđu u jedan kazino jer nisu imali nikakve dokumente.

Izvor: Life Content

35 KOMENTARA

  1. brate pa to je jedan slucaj za bolnicu! da njih izbaci iz kluba, to je necuveno! ma to obezbedjenje je nesrecni slucaj!! budala li?? !! :)

  2. sta???????????!!! koje obezbedjene…..verovatno neki deda iz proslog veka koji je jos ostao u tom vremenu……..mislim…..OMG

  3. Cudno da ih ne zna O.o Ali ipak, ako nisu bili propisno obuceni onda ne bi bilo fer samo zato sto su slavni da udju unutra. Postoje pravila i moraju se postovat u takvim situacijama. :)

  4. Orhidejo xD slazem se sa tobom… Brate ako su poznati ne znaci da im je sve dozvoljeno… Smesna mi je ova recenica “Oni idu u jednom smeru, a to je napolje”, ko god da je to izgovorio, kralj je nevidjeni! Ja inace volim 1D, ali… :D
    Smesno mi je jos i da je ovde glavna tema to da su 1D izbacili iz kluba, a ima jos mnogo toga o cemu treba, a ne pisete… :(

  5. Zašto je čudno što ih neko e prepoznaje, ko su oni da bi ih svi trebali prepoznavati, a bez obzira ne znači da trebaju imati neke povlastice ako su poznati.

  6. Kako da ih ne prepoznaju?Pa oni su jedini posebni i najljepse izgledaju ;DD A ne kao tamo neki degenerici ;DDD (Sorry na izrazu)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.