Start Stars Hot News! Nisu ga izneverile: Hiljade Directionerki došle na meč Louisa Tomlinsona!

Nisu ga izneverile: Hiljade Directionerki došle na meč Louisa Tomlinsona!

SHARE

louistomlinsonfootball1

Rezervni fudbaleri Donkaster Roversa odigrali su meč protiv Skantorp Junajteda a zahvaljujući Directionerkama, oboren je rekord posete!

louistomlinsonfootball2

Iako su one znale da njihov idol Louis Tomlinson neće izlaziti na teren zbog povrede, već da će samo biti na klupi, devojke su ga poslušale i došle na meč, sa kog će prihod od prodatih ulaznica ići u humanitarne svrhe. Directionerke su se odlično zabavljale i povremeno pravile neverovatnu buku, a neke od njih ponele su i dvogled, sve kako bi Louisa što bolje videle. Ipak, vrhunac je bio trenutak kad se iz hiljade grla čulo “You don’t know you’re beautiful” i to sve glasnije i glasnije!

louisfootball3

Fudbaleri Louisov Donkastera delovali su zbog toga neverovatno nadahnuto, pa je na poluvremenu rezultat već bio 3:0 u njihovu korist. Kad je u jednom trenutku mladi pevač zakoračio na teren kao bi pozdravio fanove, redari su jedva obuzdali Directionerke da ga ne zgrabe. “Devojke, ostanite na svojim mestima”, molio je spiker, a obožavateljke su ga nevoljno poslušale. Louis kaže da mu je bilo zadovoljstvo da dođe i da će to uvek činiti. “Da, bilo je prilično ludo. Nekoliko devojaka me je zgrabilo, ali ja sam iz Donkastera i navikao sam na to…divno je svaki put kad se vratim ovde i prijem ja jako dobar”, poručio je on. Ah da, konačan rezultat bio je 6-0!

OSTAVI KOMENTAR