216
Nisu ga izneverile: Hiljade Directionerki došle na meč Louisa Tomlinsona!

Nisu ga izneverile: Hiljade Directionerki došle na meč Louisa Tomlinsona!

216
SHARE

louistomlinsonfootball1

Rezervni fudbaleri Donkaster Roversa odigrali su meč protiv Skantorp Junajteda a zahvaljujući Directionerkama, oboren je rekord posete!

louistomlinsonfootball2

Iako su one znale da njihov idol Louis Tomlinson neće izlaziti na teren zbog povrede, već da će samo biti na klupi, devojke su ga poslušale i došle na meč, sa kog će prihod od prodatih ulaznica ići u humanitarne svrhe. Directionerke su se odlično zabavljale i povremeno pravile neverovatnu buku, a neke od njih ponele su i dvogled, sve kako bi Louisa što bolje videle. Ipak, vrhunac je bio trenutak kad se iz hiljade grla čulo “You don’t know you’re beautiful” i to sve glasnije i glasnije!

louisfootball3

Fudbaleri Louisov Donkastera delovali su zbog toga neverovatno nadahnuto, pa je na poluvremenu rezultat već bio 3:0 u njihovu korist. Kad je u jednom trenutku mladi pevač zakoračio na teren kao bi pozdravio fanove, redari su jedva obuzdali Directionerke da ga ne zgrabe. “Devojke, ostanite na svojim mestima”, molio je spiker, a obožavateljke su ga nevoljno poslušale. Louis kaže da mu je bilo zadovoljstvo da dođe i da će to uvek činiti. “Da, bilo je prilično ludo. Nekoliko devojaka me je zgrabilo, ali ja sam iz Donkastera i navikao sam na to…divno je svaki put kad se vratim ovde i prijem ja jako dobar”, poručio je on. Ah da, konačan rezultat bio je 6-0!

13 KOMENTARA

  1. Nemate pojma koliko sam srecna,skakucem po kuci jer sam jako srecna sto su pobedile 6:0.Bas lepo od tih Directionerki sto su dosle,volela bih da mogu i ja. :D <3

  2. Jao,blago njima! Nadam se da ce mo i mi jednom tako… :-) Kako mi je drago sto su mu pevale i nadam se da je on shvatio koliko on i njegov bend znace nama! Samo napred Loui!!! P.S. @1D fandom best fandom,gde si videla to,kad odem na Harry-jev twitter toga nema?! :-)

  3. DIRECTIONERI, U SUBOTU U 19H TVITUJTE #CroatiaBosniaSerbiaNeed1D !! AKO NEMATE TVITER BRZO NAPRAVITE, ON SE LAKO PRAVI. SIRI DALJE. 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.