Start Stars Hot News! Ništa od pomirenja: “Robert i dalje voli Kristen, ali ne žali zbog...

Ništa od pomirenja: “Robert i dalje voli Kristen, ali ne žali zbog raskida”

SHARE

robert kristen

Robert Pattinson i Kristen Stewart okončali su svoju četiri godine dugu vezu u maju, a od tada su u nekoliko navrata mediji pisali da se par rastao u lošim odnosima. Ipak, izvori bliski glumcu kažu da Rob i dalje voli svoju devojku.

Otkako je raskinuo sa Kristen, Robert je nekoliko puta viđen i povezivan sa raznim devojkama, uključujući njegovu prijateljicu Katy Perry i pevačicu Siu Furler, ali izvori tvrde da on još nije zaboravio Kristen. “Rob voli Kristen i tako će zauvek i ostati. Ono što mu se najviše dopada kod nje je njena sposobnost da ostane svoje i što n brine o onome šta drugi misle. Ona je neustrašiva, i to je Roba osvojilo”, rekao je izvor i dodao:
“Tokom nekog vremena on je krivio sebe za raspad njihove veze. Ali, sada je shvatio da je ono što su imali neprocenjivo i zahvalan je na tome. Ne kaje se što su raskinuli. Oprostio je Kristen, ali, što je još važnije, oprostio je i sebi.”
Izvor tvrdi i da Robu nedostaje Kristen i uticaj koji je imala na njegov život: “Uvek ga je ohrabrivala da bude neustrašiv. Da ide svojim putem, da veruje u sebe i da rizikuje. Da svakog dana uradi nešto što ga plaši.”

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR