170
Ništa od dueta Miley Cyrus i Nicki Minaj: “Nije nam uspelo!”

Ništa od dueta Miley Cyrus i Nicki Minaj: “Nije nam uspelo!”

170
SHARE

miley1

Kada je objavljeno da Nicki Minaj i Miley Cyrus snimaju duet, već smo videli hit u najavi, ali nažalost slavna reperka je otkrila da od te saradnje neće biti ništa.

Mileyin producent Mike Will Made It nedavno je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj je u studiju sa Miley i Nicki, što je podstaklo glasine da njih dve rade na zajedničkoj pesmi. Nažalost, Nicki je ovo demantovala: “Nisam snimila nikakvu muziku sa Miley. Postojala je jedna pesma kao mogućnost, ali nije nam uspelo.”
Nicki je u intervjuu za E! News objasnila i zašto je izašla iz šoua American Idol: “Moje srce je u mojoj muzici. Morala sam da se udaljim i doživim drugačija iskustva kako bih mogla da napišem treći album. To mi je trenutno najvažnija stvar u životu i to je ono što sada radim – počinjem da pišem treći album koji će izaći 2014″, najavila j ona, i dodala: “To je bilo divno iskustvo i dalo mi je nešto o čemu ću moći da pišem a sada moram da stvorim nova iskustva.”

Izvor: Life Content
Foto: FAME

9 KOMENTARA

  1. -Kako mi je žao…valjda će se predomisliti….P.S:Nicki Minaj je prelijepa na ovoj slici…, ali ni Miley nije loša :) BELIEBERI glasajte na pop top listi #102 Justin vodi…Šaljite prijateljima :) :) :)

  2. IAKO OBOŽAVAM NICKI, JA MISLIM DA PESMA UOPŠTE NE BI BILA HIT. NE PODNOSIM ONU MILEY I NJEN ŠKRIPEĆI GLAS;((((((((((((((((

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.