251
Ništa od dueta: Calvin Harris kaže da se njegovo devojci Riti Ori...

Ništa od dueta: Calvin Harris kaže da se njegovo devojci Riti Ori ne dopada njegova muzika

251
SHARE

rita ora

Calvin Harris i Rita Ora u poslednje vreme su nerazdvojni, ali iako izgledaju kao skladan par, postoji nešto što ih razdvaja – slavni DJ kaže da se njegovoj devojci ne dopada muzika koju on pravi.

Otkako su u maju objavili da su u vezi, Rita se ne odvaja od Calvina, pa su često viđeni kako zajedno večeraju u londonskim restoranima, ali i na letovanju na Ibici, gde je pevačica otišla kako bi podržala svog dečka na njegovi nastupima. Ipak, ona nije preterano uživala, jer Calvin kaže da ona ne voli da sluša njegovu muziku.
“Riti se zapravo ne dopada dance muzika. Ona ne voli moju muziku, ali ja volim njenu. Mi nismo zajedno iz muzičkih razloga, što je sjajno. Pokušavamo da razdvojimo posao i uživanje”, rekao je Calvin i dodao da Rita nije zainteresovana da sa njim sarađuje na svom drugom albumu, koji će biti objavljen kasnije obe godine.

Izvor: Life Content

13 KOMENTARA

  1. Ja Ritu uopste ne volim.Mozda jednu njenu pesmu volim ali sve su mi uglavnom glupe.I vise volim Calvinovu muziku nego njenu.Ali nisam ni njegov fan samo u odnosu na nju.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.