169
Nisam se mogla boriti protiv toga da mi Lady Gaga ukrade dečka!

Nisam se mogla boriti protiv toga da mi Lady Gaga ukrade dečka!

169
SHARE

Alex Stebbins bivša je devojka Luca Carla, dečka Lady GaGe. Ona kaže kako joj je pevačica otela dečka i to samo zato jer je bila ljubomorna jer joj je neko oteo “igračku”. Naime, Alex tvrdi kako se nakon prekida GaGa uopšte nije javljala Lucu sve dok nije čula da on ima novu devojku.

Nakon toga konstantno mu je počela slati SMS-ove, zvati i nagovarati ga da ostavi glumicu. “Nisam se mislila boriti s Lady Gagom jer je to kao da se tučeš s Isusom. Ona je najmoćnija žena na svetu i tu ne bih mogla pobediti”, izjavila je tužna Alex. Lady GaGini preddtavnici za javnost odbili su komentarisati takve navode.

9 KOMENTARA

  1. ma iskomplexirana glupaca i najobicnija prostakusa…msm koliko treba da si jadan da igras prljavo kao ona?! kad su vec raskinuli, znaci da je bilo nekih problema…msm sigurno ne bi raskinuli da im je u vezi bilo sjajno…ne razumem zasto obnavljati to opet…i ne dozvoliti nekome drugome da mozda pronadje svoju srecno…JADNO I NISKO… to samo pokazuje koliko je ona plitka kao osoba….i neka ima i 50 000 000 frendova na fb-u u tt-u, i neka ima 100000000 nagrada i jos vise, dzabe joj sve…svaki dan sve vise isplivava na povrsinu koliko je jadna, sebicna, samoziva i jednostavno uzasna osoba… pa vi sad recite sta hocete -.-

  2. Pa sta ako joj je otela decka?!Takve situacije mozes naci na svakom koraku!!Bilo bi odvratno samo kad bi nekoj dobroj drugarici preotela decka… Njemu je sigurno vise bilo stalo do GaGe,cim je poslusao…A ta Alex je strasno glupa ako misli da se protiv Gage ne moze boriti i da je ona Isus!Gaga je osoba kao i sve druge!

  3. Ma sta reci…Otela decka?Pa sta??Kome je sve ona preotela decka?Ma to je jadno sa njene strane,da ga voli i on nju oni bi bili zajedno.A to sto se odlucio za Gagu to joj Gaga nije kriva.Sad svi pokusavaju da joj napakoste samo zato sto je slavna,da nije poznata,ova se nebi bunila….I sto se nije “borila”za njega…pa ja da nekoga volim ma borila bi se cak i protiv GageXD…Pa zar nije tako??????

  4. LADY GAGA HAMMMMM ……..TO JE NORMALNO ZA NJU … DA IZAZIVA SOK …I TO …ALI ONA JE DOBRA BAR U DUSI …A I KAO PEVACICA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.