2206
Nina Dobrev se nada da će Damon i Elena ostati zajedno: Njihova...

Nina Dobrev se nada da će Damon i Elena ostati zajedno: Njihova ljubav sve pobeđuje!

2206
SHARE

elena_and_damon_2_by_bella801-d2xkum8

Iako Nina Dobrev i Ian Somerhalder više nisu par u stvarnosti, glumica se nada kako će veza između Elene i Damona u “Vampirskim dnevnicima” preživeti.

Premijera pete sezone sjajne serije je jako blizu, pa je Nina pričala o tome šta nas očekuje u narednim epizodama. “Jedna od najvećih prepreka za njih, posebno za Damona jeste to da nešto ne zabrljaju, jer on ima tendenciju da to uradi, hteo to ili ne. Daće sve od sebe da se ponaša kako treba a Elena će ga prihvatiti, ali svesna je toga ko je on. Oni će se ipak razumeti jer ljubav pobeđuje a oni žele da njihova ljubav sve osvoji. Prošli su kroz mnogo toga da bi bili ovde gde jesu sad”, kaže ona. Peta sezona “Vampirskih dnevnika” počinje 3. oktobra!

Autor: Life Content

11 KOMENTARA

  1. Ja sam obozavala Damona dok je bio bezobrazan i pravi badass a onda ga je elena totalno promjenila i sad mi je  malo mlitav,ali ga i dalje volim,omiljeni mi je lik u seriji,i stvarno se nadam da ce ostati sa elenom jer zasluzuje  da bude srecan vise nego stefan ili bilo ko drugi.. #DelenaTeam <3

  2. AAAAAAAAAAAAAA!!! Hoce li vise!!! Jedva cekam da vidim ketrin :d i Klausa Oni su mi sad najzanimljiviji …

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.