Start Stars Hot News! Nina Dobrev “prosula” detalje o novoj sezoni VD

Nina Dobrev “prosula” detalje o novoj sezoni VD

SHARE

Glumica je otkrila tone interesantnih informacija u razgovoru za časopis Us Weekly, pričajući o tome šta očekuje Elenu.

null

U finalu treće sezone sve nas je iznenadilo što će Elena kao i njena prijateljica Caroline Forbes, postati vampirica. “Volela sam što glumim jednu vampiricu i jednog čoveka, jer dobijam najbolje od obe strane i mogu svašta da radim”, rekla je glumica. Sa druge strane, biće to nešto novo za mene, a time i izazov. Biće zanimljivo više istražiti taj svet.”

null

Nina kaže i kako ćemo moći da posmatramo laganu transformaciju njenog lika. “Videćemo celu tranziciju u vampira. Ništa nećemo preskočiti, kao što smo činili s drugima. Kad postanete vampir, sve što osećate je pojačano. Znamo kakva je Elena. Ona je visoko moralna i pazi na druge ljude.”

null

Ona ističe i kako njena najbolja prijateljica, veštica Bonnie Bennett neće biti nimalo srećna zbog svega. “Njihov odnos će biti zategnut zbog toga. Njena najbolja prijateljica, osoba u čiju odbranu je uvek stajala ujedno je i osoba protiv koje se stalno bori. Biće interesantno”, dodala je Dobrev.

null

Pre smrti, Elena je načinila bolnu odluku i odabrala Stefana umesto Damona, a Nina je govorila o ljubavnom trouglu i reakcijama fanova. “Čini se kao da smo razočarali polovinu ljudi, ali to jednostavno mora da se desi. Mislim da smo svima dali ono što su želeli u određenom trenutku, tako da nismo potpuno ignorisali njihove želje.”

OSTAVI KOMENTAR