493
Nina Dobrev: Priznanje za dobru devojku

Nina Dobrev: Priznanje za dobru devojku

493
SHARE

null

Nažalost, dobre devojke kao Nina Dobrev često ostanu u senci jer se mnogo više priča o skandalima, ali mlada glumica ipak je dobila priznanje za svoje ponašanje na Twitteru.

Naime, Ninu je poznati Huffington Post nagradio priznanjem za najljubazniju slavnu osobu na Twitteru. Zaista, i sami smo se uverili da Nina uvek vodi računa o tome šta piše na svom nalogu, ostavlja duhovite komentare i rado razmenjuje poruke sa svojim fanovima. Ona se tako našla u sjajnom društvu, jer su osim njen nagrađene još i Ariana Grande (najzabavnija tviterašica), Demi Lovato (najveća inspiracija), Justin Bieber (najpopularniji) i Taylor Swift (najzahvalnija). Čestitamo Nina!

IZVOR: Life Content

9 KOMENTARA

  1. Upravo ova devojka treba da bude uzor svima…Ali nazalost,na to niko ne obraca paznju,vec se sve vrti oko lazne i providne veze Harry-a i one pateticne Taylor…samo je to bitno,iako je sve iscenirano…tuga

  2. ne vrti se sve oko harry-jeve i taylor-ine veze,jer je to mala maca u  poredjenju sa,npr kim kardashian,paris hilton i ostalim potpuno beznacajnim licnostima..Nina je divna,prelijepa je ali joj mnooogooo ljepse stoji uvijena kosa,sa loknama..mada je i ovako super!

  3. To je razlog zasto je volim. Prirodna je, nije kao ostali sklona skandalima.
    Nina najbolja si, ti si dokaz da neko moze biti slavan iako se lepo ponasa. Love you. :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.