Start Stars Hot News! Nina Dobrev otkriva tajne svog izgleda: Svi imaju hobi, a moj je...

Nina Dobrev otkriva tajne svog izgleda: Svi imaju hobi, a moj je moda!

SHARE

nina dobrev

Nina Dobrev važi za jednu od najlepših holivudskih glumica, a sada je odlučila da progovori o svojoj ljubavi prema modi i da otkrije tajne svog prelepog izgleda.

Nina, koja je nedavno raskinula vezu sa kolegom iz serije “Vampire Diaries” Ianom Somerhalderom, kad god se pojavi na crvenom tepihu privlači sve poglede. Ona je priznala da joj je drago što joj karijera omogućava da se svakodnevno sređuje. “To je san svake devojke”, rekla je Nina u razgovoru za Extra TV. Ipak, ona je dodala da to ne mora uvek da bude zabavno, posebno kada joj se desi nezgoda na crvenom tepihu, kao što je to bio slučaj sa njom prošle godine na filmskom festivalu u Kanu. “Prošle godine u Kanu nosila sam Ellie Saab haljinu koja se pocepala dok sam izlazila kroz vrata pa sam morala u poslednjem trenutku da izaberem i da se presvučem jako, jako brzo, ispričala je ona.

nina

Uprkos svojoj ljubavi prema modi, glumica priznaje da joj je poterbna mala pomoć u oblikovanju svog stila, u čemu joj pomaže stilistkinja Iliaria Urbinati, koja sarađuje i sa zvezdama kao što su Ashley Greene, Jayma Mays i Krysten Ritter.
Što se tiče njene zavidne figure, Nina kaže da je za to zaslužna takozvana “vrela joga”, koja podrazumeva vežbanje u veoma toplim i vlažnim prostorijama. “Volim vrelu jogu jer čini da se osećam kao da sam zaista vežbala, dobra je za telo i za rad srca. U ovoj industriji ne postoji radno vreme pa telo ispadne iz ravnoteže, pa mi je potrebno nešto što će povratiti balans.”

nina d

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR