Start Stars Hot News! Nina Dobrev o saradnji sa Emmom Watson: Ona je poput sna!

Nina Dobrev o saradnji sa Emmom Watson: Ona je poput sna!

SHARE

N Dobrev 05312013 1

Nakon što je završila sa snimanjem četvrte sezone hit serije “Vampire Diaries”, Nina Dobrev pozirala je za naslovnu stranu julskog izdanja magazina “Company”.

Lepa glumica na naslovnici izgleda zanosno kao i uvek, a u intervjuu je otkrila ponešto o sebi, svojoj karijeri i saradnji sa koleginicom Emmom Watson, kojom je oduševljena: “Dobila sam priliku da sarađujem sa Emmom Watson prošle godine. Ona je kao iz sna! Pametna mlada žena koja će imati fantastičnu karijeru. A tek kakav stil ima… Sećam se da sam je videla na jednom bilbordu i da je izgledala prelepo!”
Nina je otkrila i da je pre nego što je postala glumica, želela da se bavi modelingom. “Oduvek sam sanjala o tome da budem zaštitno lice modne kuće Burberry, ali znam da se to nikada neće desiti jer nisam Britanka. Ipak, mogu da sanjam. I da kupujem velike količine Burberry odeće.”
O svom životu u Holivudu Nina kaže: “Uzbudljivo je jer je tamo jako sunčano i prelepo. Ali, u isto vreme, postoji i neka udaljenost u Los Anđelesu. Teško je naći dobre prijatelje. Svi su u svojim automobilima, sa naočarama za sune, i svi su isključeno. Ipak, Holivud je mesto gde radim, a plaže su mesto gde uživam.”
Na pitanje da li planira da radi nešto van serije “Vampire Diaries”, ona otkriva: “Ima toliko uloga koje bih rado ‘zagrizla’. Sviđaju mi se romantične komedije. Volim komedije”, kaže Nina.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR