612
Nina Dobrev o odnosu Elene i Stefana: Ljubav među njima još postoji!

Nina Dobrev o odnosu Elene i Stefana: Ljubav među njima još postoji!

612
SHARE

NY: THE CW UPFRONT 2011

Noćas je emitovana prva epizoda pete sezone “Vampirskih dnevnika”, a Nina Dobrev objasnila nam je šta možemo očekivati kad je reč o odnosu između njenog lika, Elene i Stefana (Paul Wesley).

“Kad volite nekog, čak i kad ta osoba više nije u vašem životu, imate tu vezu s njom; ljubav je još uvek tu, bez obzira da li je romantična ili ne. Kad ona sazna kroz šta je Stefan prošao, neće joj biti lako”, ispričala je Nina. Sa druge strane, Paul ističe kako Stefan posle svega kroz šta je prošao nije više sav svoj. “On je heroj, a svi vole da vide put heroja, njegov pad i njegovo veliko iskupljenje, o tome se ovde radi. Mislim kako će se Damon osetiti ugroženim pored novog Stefana.”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

10 KOMENTARA

 1. Bravo, izvinite sto ovde pisem, ali objavite da Little Mix objavljuju u ponedeljak album I da su objavile listu pesama, molim vas, uopste ne pisete puno o njima, a devojke su pobedile na X Factoru! MOLIM VAS!!!

 2. Najiritantniji,najdosadniji,najljigaviji,najodvratniji,najbesmisleniji par ikada u nekoj tv seriji je stelena.

  • ISTINA
   Potpuno se slazem
   Meni su Stefan i Elena NAJDOSADNIJI LIKOVI iako ponekad mogu biti zanimljivi ALI samo ponekad
   Seriju prvenstveno gledam zbog dobre teme i zbog vampira
   Pored toga likovi koji su stvarno dobri jesu Damon Katherine , Caroline, Klaus Elajza…
   Samo mi je jako zao sto je umrla Rouz (valjda je se secate nju je ugrizao vukodlak pa je umrla)Damon je tako voleo… Ona je bila posebna…

 3. Koliko ja volim ovu seriju bre.Najvise sam je gledala zbog Damona,Klausa,Karoline,Elajdze,ali i Stefana i Elene koji su imali tu epsku ljubav,ali ja ipak navijam za nju i Damona.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.