442
Nina Dobrev: Ja sam devojka za duge veze

Nina Dobrev: Ja sam devojka za duge veze

442
SHARE

1_07

Nina Dobrev otvoreno je govorila o svom ljubavnom životu, rekavši kako nije devojka koja muškarce menja kao čarape, već žudi za dugom, stabilnom vezom.

Govoreći o svom raskidu sa Ianom Somerhalderom, Nina je otkrila: “Ili imate hemiju ili je nemate, ali ono što mene najviše privlači jeste momkov um, njegov humor i talenat. Moram upoznati sve te stvari pre nego što se zaljubim. Nisam devojka koja želi vezu za jednu noć. Ja sam devojka za duge veze.”

1_17

Nina kaže da ima svoj tip momka. “Na određene načine sam napredna a na neke staromodna. Volim kad momci otvaraju vrata za mene i divni su i uviđajni. Momci s kojima radim na ‘Vampirskim dnevnicima’ su takvi. Momak u odelu je vrlo atraktivan, ali volim i momke koji se i ne trude da izgledaju dobro. Ako momak više vremena provodi ogledajući se od mene, onda je to problem!”

Autor: Life Content

5 KOMENTARA

  1. nina ti opisa iana xD…sto se bre ne pomire?ja ne gubim nadu,mozda kad budu ponovo snimali delena scene,mozda se vrati sve…

  2. i ko bolje tom opisu odgovara od Iana? dobro, što se tiče kavaljerstva to ne mogu da tvrdim, ali sve ostalo, pa daaj, izvoljevaju oboje.. neće moći dugo ovako, ne može svako da bude nian :Đ

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.