548
Nina Dobrev bi volela da ima sestru bliznakinju

Nina Dobrev bi volela da ima sestru bliznakinju

548
SHARE

Glumica je posetila Superboul, a društvo joj nije pravio momak Ian Somerhalder, već prijateljica Emmanuelle Chriqui.

Na svom Twitteru, Nina je napisala: “Na zabavi sam s mojom bliznakinjom (kamo sreće) Emannuelle Chriqui” i postavila sliku na kojoj su njih dve zajedno. Ne bismo rekli da njih dve liče, ali nisu ni sve bliznakinje iste.  Uglavnom, sjajno je što Nina nalazi vremena za velike društvene događaje kao što je Superboul i na taj način puni baterije za snimanje novih epizoda “Vampirskih dnevnika”.

13 KOMENTARA

  1. Niniiiiiicccc!!!!! Najsavrsenija si! Jos i da imas bliznakinju bile bi ste najsavrsenije bliznakinje na svetuu!!!! <33333333 ^____^  =))))

  2. nina draga,prelepa si a jos sa bloznakinjom bio bi smak sveta !!!!twining!!<3 dusho ne treba ti bliznakinja sama po sebi si odlicnaaaa….:)))) a da je imas bilo bi strava zar ne?:))))))))) ljubavi prelepa si;)

  3. I ja bi sestru bliznakinju….i da je skroz ista kao ja i da uci bolje od mene pa fino da odgovara sve predmete umjesto mene :) :)
    Btw. Nina je savrsena! :D

  4. NININA BLIZNAKINJA UOPSTE NE LICI NA NJU JA MNOGO LICIM NA NJU
    IMAMO SVE ISTO I OCI I BOJU KOSU ISTUI I FRIZURU SVE SVE ISTO@
    JA NINU MNOGO VOLIM IMAM CELU SOBU POSTERA OD NINE I MNOGIH DRUGIH IZ VAMPIREKIH DNEVNIKA @ SVI STO KAZUDA ANDJELA CIRKOVIC LICI NA NJU NIJE TACNO@ LOVE YOU NINA <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.