445
Ne voli ga? Taylor Swift moli Selenu da se ne vraća Biebsu

Ne voli ga? Taylor Swift moli Selenu da se ne vraća Biebsu

445
SHARE

null

Nakon što su raskinule sa svojim momcima, Taylor i Selena druže se više nego ikad a insajderi prenose kako Tay govori Seleni da više ne treba da se vraća Biebsu.

“Taylor bi najviše volela da Selena pokida sve veze sa Justinom i veruje da će se to desiti u bliskoj budućnosti. Taylor uopšte ne voli Justina”, prenosi jedan insajder za Pereza Hiltona. Ipak, mi nismo sigurni da u ovim rečima ima istine, jer su Taylor i Justin prijatelji već godinama unazad.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

74 KOMENTARA

 1. Ako Selena bas zeli da mu se varti neka se vrati.
  Odmah ce da je povredi.A i Taylor je u pravu.
  Selena nije za Justina.Selena ce naci novog!
  Ali ako ga voli!!Neka se pomire!!
  SELENA ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 2. Taylor je u pravu.On ne zasluzuje devojku poput Selene.Ona je dobra,plemenita,simpaticna a i lepa.Super peva i ima jako lep glas.A i Tay je tako lepa i super peva.
  SELLY ♥♥♥♥♥

 3. Jao molim vas.Kao prvo, vi verujete u ovo ? Hahah Kao drugo, Selena i Juss su lep par ali ako su prestali da se vole, ok. Nemojte vredjati Justina zato sto volite Selenu.Zamislite kako je sada Justinu? Tužan je,sigurno.I kako ste sigurni da je to istina? Možda nije :)
  Ali, sve jedno , Selenatori ne vredjajte Justina, zamislite da vi raskinete sa dečkom /djevojkom i da vas svi zezaju,ponizavaju i slično :(

 4. @fangirl @nanadelrey OmG, da li je sve ok sa tobom, pa to da je humana i da posecuje bolnice je normalno o.O i sve ove price o ”bullyngu” razvodu, da je dosla sa farme i bla bla, pa svaka druga osoba prolazi kroz sve to…. Pesme su joj tupave i jadne, ja nisam jedna od onih sto neznaju nusta o njoj, ja sam bila njem fan do pre dve godine kad mi se zgadila i smucila, vi njjeni fanovi pravite paćenicu od nje…. i da cula sam sve pomenute pesme i NE SVIDJAJU MI SE! 

 5. Ova Taylor stvarno nema pametnija posla nego se mesati u tudji zivot..Razumem da joj je drugarica ali msm tako nesto joj ne treba u karijeri(Taylor). A Selena je jos gluplja ako slusa nju.. Samo da ne krene njenim stopame i sve ce biti super.. 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.