1257
Niko je ne voli: I Jason Statham ne podnosi Kim Kardashian

Niko je ne voli: I Jason Statham ne podnosi Kim Kardashian

1257
SHARE

Akcioni glumac Jason Statham još je jedan u nizu onih koji su se preko medija obrušili na Kim Kardashian.

null

U intervjuu za časopis Details Statham je priupitan smatra li da je on sam brend na što je sa sigurnošću odgovorio: “Ja nisam…Zašto bih bio?”. A nakon sledećeg novinarskog pitanja o brendiranju i iznosima koje zarađuje Statham je oštro dodao: “Izeš to sve. Kim Kardashian je brend.”

null

Statham se na Kardashian obrušio nedugo nakon što je medijsku prepirku s njom započela i zvezda “Momaka s Madisona”, Jon Hamm. On je za britanski Elle izjavio: “Nije bitno da li je u pitanju Paris Hilton, Kim Kardashian ili neko treći, glupost je svakako glorifikovana. Biti idiot je jako dobro u ovoj kulturi jer vas redovno nagrade za to.”

FOTO: SIPA

14 KOMENTARA

  1. Ja je uopšte ne gotivim al’ ona zna šta hoće. Ona zarađuje na svojoj gluposti, što je čini pametnijom od svih nas.  Mind blown.:D

  2. postoje ljudi koji su daleko talentovaniji od nje,a jos nisu poznati.Ona je kao BRATZ lutka i odvratna je,cak ni ne znam zasto je slavna,a Jon Hamm je lepo rekao.Ako se ovako nastavi,to stvarno ne bi bilo normalno.Ona je samo lepa i nista vise.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.