151
Nikako da se pomire: Simon Cowell pozvan na rođendan Cheryl Cole, ali...

Nikako da se pomire: Simon Cowell pozvan na rođendan Cheryl Cole, ali se nije pojavio

151
SHARE

CC86

Cheryl Cole obeležila je u nedelju svoj 30. rođendan velikom žurkom, ali na nju i pored upućenog poziva nije došao njen nekadašnji prijatelj Simon Cowell. Cheryl je smatrala kako je ovaj događaj idealna prilika da se njih dvoje pomire, ali do toga ipak nije došlo, prenosi The Mirror.

“Ona je poslala pozivnicu Sajmonu, jer je zaista želela da on dođe. On je važan deo njenog života, pa iako više nisu bliski, ona ga vidi kao svog starog prijatelja. Nadala se kako će on doći, pa je bila pomalo razočarana što ga nije bilo”, prenosi jedan izvor za časopis. “Ona je sklonila u stranu sve njihove nesuglasice i nastavila sa životom.” Kako su dan ranije preneli mediji, Cheryl je na zabavu potrošila 50.000 funti a na nju su navodno bile pozvane samo dve njene koleginice iz benda “Girls Aloud”, Kimberly Walsh i Nicola Roberts.

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

9 KOMENTARA

  1. “And I didn’t snub Cheryl’s party. I just couldn’t go because of my filming dates. We are close friends again and I adore her.”  Simon na twitter-u. 

  2. OKUPLJANJE DIRECTIONERA ZAKAZANO JE I ZA 10. I 24. JUL ISPRED DOMA OMLADINE!!! MOLIM VAS DODJITE!!! P.S. NISAM SIGURNA DA LI JE OVO TACNO,VIDELA SAM U JEDNOM KOMENTARU!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.